Együtt a terápiás lovaglásért: jövő tavasszal indul a Varázs-Ló!

Célunk az, hogy a sérült gyermekeknek terápiás lovaglást biztosítsunk, mivel hisszük, hogy a lovaglás hihetetlen előnyöket hozhat számukra, ezért indítjuk el a Varázs-Ló kezdeményezésünket!

A terápiás lovaglás rendkívül hatékony eszköz lehet az autizmussal érintett gyermekek számára. Az interakció a lóval nemcsak fizikai mozgást tesz lehetővé, de a lovaglás során kialakuló kapcsolatok is segíthetnek az önbizalom növelésében, a készségek fejlesztésében, és akár a szociális készségeik javulásában is.

Sajnos, sok család számára a terápiás lovaglás elérhetetlen pénzügyi okokból. Ezért hoztuk létre ezt a kezdeményezést a korábbi megmozdulásainkhoz hasonlóan, hogy lehetőséget teremtsünk azoknak a gyerekeknek, akiknek szükségük lenne a terápiás lovaglásra, de nem engedhetik meg maguknak.

A célunk az, hogy 2024 tavaszától a gyerekek személyre szabott, biztonságos és hatékony terápiában részesülhessenek. Szeretnénk, ha minden sérült gyermeknek lehetősége lenne a lovaglás gyógyító erejét megtapasztalni.

Ha Te is úgy érzed, hogy szeretnél hozzájárulni ehhez a nemes ügyhöz, akkor kérünk, hogy támogasd adományoddal. Minden összeg számít, és minden apró lépés egy közelebb visz minket ahhoz, hogy minél több gyermeknek mosolyt varázsoljunk az arcára.