Csomagajánlat

Az autizmus: Az alapokon túl című könyv Dr. William Shaw Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései című könyvének régen várt folytatása. A korszakalkotó első könyv az autizmusban érintett családok ezreinek nyújtott reményt a gyógyulásra világszerte. Autizmuskutatóként, tudósként, biokémikusként és laboratóriumvezetőként Dr. William Shaw egy évtizeden át rengeteg órát szentelt annak, hogy felfedje az autizmus járványszerű terjedésének más „okait” és lehetséges megoldásait. Ez az új könyv ezen kutatási erőfeszítéseknek és más kutatók erőfeszítéseinek gyűjteménye. A válaszokat kereső szülők és orvosok sok „gondolati táplálékot” találnak majd benne, mely segítségükre lehet az autizmus spektrumzavarral élő emberek életének javításában.

Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései: A könyv egy hiteles átfogó és könnyen olvasható útmutató az autizmus kezelésben hasznos terápiák széles skálájáról. A könyvben található információ nem csak az autizmus területein lehetnek hasznosak, hanem minden olyan rendellenesség esetén amelyben az autizmus néhány tünete néha vagy gyakran jelen van.

Előrendelés!

14990 Ft

Adományként való megrendelés

Amennyiben nincs számlaigénye és a teljes vételárral alapítványunkat támogatná, válassza ezt!

Számlával való megrendelés

Amennyiben van számlaigénye, kérjül válassza ezt!

Köszönjük, hogy ezzel is támogatja az egyesület munkáját!

A könyv személyesen is megvásárolható lesz, a Renomé Print szaküzleteiben Nyíregyházán, a Szent István utca 4 szám alatt,
valamint Kisvárdán, a Szent László utca 8 szám alatt!

Az orvosbiológiai kezelésekre vonatkozó jogi nyilatkozat!

Ennek az oldalnak a tartalmai csak tudományos tájékoztatási célokra és nem orvosi tanácsadás céljából kerültek ismertetésre! Az itt található információk nem hivatottak helyettesíteni a szakmai orvosi tanácsadást, a diagnózist vagy a kezelést! Az itt található ismeretek alkalmazása előtt, lépjen kapcsolatba orvosával!!! Járványos sebességű terjedése miatt, az autizmust világszerete élénk kutatások jellemzik. Sem a bölcsek kövét nem tartjuk a kezünkben, sem egy újabb csodaszert nem kívánunk önöknek értékesíteni. Mindösszesen kitekintést kívánunk nyújtani a közel négy évtizedes nemzetközi kutatátásokból és az azokból létrejövő diagnosztikus és terápiás módszerekből, az orvosbiológiai módszerek lehetőségeiről.