Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései

Örömmel értesítelek titeket, hogy  kiadásra került az egyesületünk gondozásában,  elsőként Magyarországon egy rendkívül hiánypótló könyv melynek szerzője Dr William Shaw professor világhírű bestsellere az autizmus biológiai kezeléseiről, mely forradalmi változásokat hozhat gyermekeink és egyben a mi életünkben is.

A könyv egy hiteles átfogó és könnyen olvasható útmutató az autizmus kezelésben hasznos terápiák széles skálájáról. A könyvben található információ nem csak az autizmus területein lehetnek hasznosak, hanem minden olyan rendellenesség esetén amelyben az autizmus néhány tünete néha vagy gyakran jelen van.

10000 Ft

Adományként való megrendelés

Amennyiben nincs számlaigénye és a teljes vételárral alapítványunkat támogatná, válassza ezt!

Számlával való megrendelés

Amennyiben van számlaigénye, kérjül válassza ezt!

Köszönjük, hogy ezzel is támogatja az egyesület munkáját!

A könyv személyesen megvásárolható, a Renomé Print szaküzleteiben Nyíregyházán, a Szent István utca 4 szám alatt,
valamint Kisvárdán, a Szent László utca 8 szám alatt!

Az orvosbiológiai kezelésekre vonatkozó jogi nyilatkozat!

Ennek az oldalnak a tartalmai csak tudományos tájékoztatási célokra és nem orvosi tanácsadás céljából kerültek ismertetésre! Az itt található információk nem hivatottak helyettesíteni a szakmai orvosi tanácsadást, a diagnózist vagy a kezelést! Az itt található ismeretek alkalmazása előtt, lépjen kapcsolatba orvosával!!! Járványos sebességű terjedése miatt, az autizmust világszerete élénk kutatások jellemzik. Sem a bölcsek kövét nem tartjuk a kezünkben, sem egy újabb csodaszert nem kívánunk önöknek értékesíteni. Mindösszesen kitekintést kívánunk nyújtani a közel négy évtizedes nemzetközi kutatátásokból és az azokból létrejövő diagnosztikus és terápiás módszerekből, az orvosbiológiai módszerek lehetőségeiről.