Adomány – Autizmus: Az alapokon túl és Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései

14990 Ft

Kategória:

Leírás

Az autizmus: Az alapokon túl című könyv Dr. William Shaw Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései című könyvének régen várt folytatása. A korszakalkotó első könyv az autizmusban érintett családok ezreinek nyújtott reményt a gyógyulásra világszerte. Autizmuskutatóként, tudósként, biokémikusként és laboratóriumvezetőként Dr. William Shaw egy évtizeden át rengeteg órát szentelt annak, hogy felfedje az autizmus járványszerű terjedésének más „okait” és lehetséges megoldásait. Ez az új könyv ezen kutatási erőfeszítéseknek és más kutatók erőfeszítéseinek gyűjteménye. A válaszokat kereső szülők és orvosok sok „gondolati táplálékot” találnak majd benne, mely segítségükre lehet az autizmus spektrumzavarral élő emberek életének javításában.

Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései: A könyv egy hiteles átfogó és könnyen olvasható útmutató az autizmus kezelésben hasznos terápiák széles skálájáról. A könyvben található információ nem csak az autizmus területein lehetnek hasznosak, hanem minden olyan rendellenesség esetén amelyben az autizmus néhány tünete néha vagy gyakran jelen van.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adomány – Autizmus: Az alapokon túl és Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük